Kárpátalján fegyverrel próbált az apa a fiával egyezségre jutni

Kárpátalján, a Rahói járásban egy édesapa és fia között konfliktus alakult ki, melynek során az idősebb férfi pisztolyt is használt – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

A rendőrséghez egy 20 éves rahói férfi fordult, aki elmondta, hogy a 44 éves édesapja fegyvert használt veszekedésük során – adta hírül a Golos.ua.

Az előzetes adatok szerint, a 44 éves munkanélküli férfi alkoholos italt fogyasztott, majd kiment az udvarra és veszekedni kezdett a 20 éves fiával. A családi perpatvar szemtanúi voltak a családtagok és a szomszédok is. A veszekedés során az édesapa a nadrágzsebéből kihúzott egy fegyvert és egy lövést adott le a földre. Szerencsére senki sem sérült meg.

Az eset helyszínén a rendőrök egy revolvert találtak, melyet szakértői vizsgálatra továbbítottak. Maga a lövész azt állította, hogy aznap előtt az erdőben találta a fegyvert.

Az ügyben eljárást indítottak, tart a vizsgálat.

Amint irtunk ról, szándékosan lábon szúrta magát veszekedés közben egy részeg kárpátaljai nő. Egy 26 éves huszti nő együtt iszogatott férjével. Az ivászatnak veszekedés lett a vége, melynek hevében a részeg feleség saját lábába vágta a kést.

Az áldozatot a kórházba szállították. A rendőrségnek a nő megerősítette, hogy saját kezűleg okozott magának sérülést – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtószolgálata.

 

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Szándékosan lábon szúrta magát veszekedés közben egy részeg kárpátaljai nőVeszekedés közben megfojtotta a feleségét a gyerekei szeme láttáraHasba szúrta fiát családi veszekedés során egy kárpátaljai férfiTizenéves lány halt meg facebookos veszekedés miattRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: Kárpátalja, Rahó, fegyver, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »