Kamu reklám: megszólalt a kanadai cég munkatársa

Kamu reklám: megszólalt a kanadai cég munkatársa

Hallomásból szerzett információkra alapozva népszerűsíti a magyar állampapírt egy kanadai cég.

A társaság egyik munkatársa azt mondta a Hír TV-nek, hogy európai jogi szakembereiktől származik az az információ, hogy a magyar állampolgárság megszerzéséhez szükséges időt hamarosan nyolc évről öt évre csökkenti a magyar kormány.

„Kutatásaink során találtunk arra utaló jeleket, hogy ez lehetséges. De a törvényt nem fogadták el, vagyis még mindig nyolc évről van szó. Jogi kutatásokat végzünk, vannak ügyvédeink Európában, akik ilyen típusú információval látnak el minket, a hazájuk jogi képviselőinek hálózatától szerzett információk alapján. Mi nem folytathatunk jogi tevékenységet Magyarországon, úgyhogy leginkább az általuk szerzett információtól függünk kutatásaink során” – nyilatkozta Bassel Zoueiter kanadai bevándorlási tanácsadó.

A Magyar Nemzet számolt be arról a múlt héten, hogy egy kanadai cég a magyar állampolgárság megszerzésével népszerűsíti a letelepedési kötvényeket. A gazdasági bizottság elnöke a Hír TV kérdése azt állította, hogy egyelőre még nem foglalkozott a letelepedési kötvények hamis reklámkampányával. Bővebben >>>


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »