Kaliňáknak savanyú lesz a szőlő: hamarosan a postaládákban a “KALI špeciál”

A Sas, valamint az OľaNO ellenzéki pártok a rendszeres tüntetések mellett egy újabb módszert találtak arra, hogy miképpen toborozzanak a saját pártjukba még több embert.

 

 

Kétmillió példányban megcsinálták és kinyomtatták az ún. „Kali špeciál” kiadványukat, melynek címlapján Robert Kaliňák belügyminiszter található, de a bal sarokban a több millió eurós áfa-csalással gyanúsított Ladislav Bašternákot is felfedezhetjük, akivel Kaliňák az elmúlt időszakban serény vállalkozást folytatott.

 

 

 

„Az újság kiadásának költségeibe beletartozik az előkészítés, nyomtatás, szállítás, valamint az újság szétosztása. A Szabadság és Szolidaritás pártjának ez az egész mintegy 25 ezer euróba került”

 

mondta a SaS szóvivője, Katarína Svrčeková.

 

 

A SaS elnöke, Richard Sulík elmondta, hogy ezzel a speciális kiadvánnyal az a céljuk, hogy az emberekkel tudassák az igazságot a Bašternák-üggyel kapcsolatban.

 

 

„Egy tisztességes és civilizált országban a belügyminiszter után nem lehet nyomozni vagyoni csalás ügyében, és nem ülhet a babérjain. A miniszterelnök pedig nem lakhat egy olyan lakásban, amely lopott pénzből lett felépítve. A mi újságunk világosan és röviden felhívja a figyelmet arra, hogy valójában mi történt, és hogy erre az egészre csupán azok az emberek fizettek rá, akik ebben az országban mindössze a családjukat szerették volna eltartani”

 

mondta Sulík.

 

Forrás: cas.sk/strana-sas.sk

Nyitókép és fotók: a “Kali špeciál” címlapja, valamint képek a speciális kiadványból

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »