Kalasnyikovval lövöldözött egy férfi Kiskunhalason

A férfi többször megfenyegette a Facebookon a városi főügyészt, majd ma reggel a járásbíróság épülete előtt le akarta lőni.

A 444.hu a Halasmédia Online oldalán talált rá a hírre. Ahogy utóbbi oldal írja, a férfi amint meglátta Téglás Péter főügyészt, előrántotta a Kalasnyikov gépfegyvert és négy-öt lövést adott le. Helyszíni információik szerint egyetlen golyó sem talált el senkit, az épület falába fúródtak. Az ATV szerint a biztonságért felelős személyzet lefegyverezte a támadót, aki az intézkedés közben eszméletét vesztette.

Az ATV úgy tudja, hogy az elkövető, B. János konkrétan azt sérelmezi, hogy egy 2014 augusztusában lefolytatott tárgyalás során a bíróság meghamisított a jegyzőkönyvet, hiszen ő maga arról felvételt készített, és a két anyag komoly eltéréseket mutat. Emiatt a férfi feljelentést is tett, amelyet az ügyészség nem vizsgált ki.

Az esettel kapcsolatban Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a lövöldözőt a kiérkező rendőrök lefegyverezték. Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrséggel együttműködve jár el, az esetről a későbbiekben adnak tájékoztatást, amint a nyomozás érdekei lehetővé teszik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »