Kádár: Miért ne most próbáljam ki magam magasabb szinten?

A jövőjéről beszélt a válogatott védője.

A lengyel gloswielkopolski.pl közölt egy beszélgetést a magyar válogatott és a Lech Poznan védőjével, Kádár Tamással. Ebben természetesen kiemelik, hogy mekkora meglepetést szolgált a magyar csapat azzal, hogy megnyerte csoportját a franciaországi Európa-bajnokságon – írja a csakfoci.

– Csak az előnyünkre szolgált, hogy senki nem várt tőlünk komoly teljesítményt – mondta el Kádár. – Mentálisan nagyon erősek voltunk és csapatként jól működtünk.

A cikkben megemlítik, hogy bár a torna előtt sérüléssel bajlódott, végül a játékpercek 84.7 százalékát a pályán töltötte Kádár a védelem bal oldalán, ami nem az eredeti posztja.

– A Poznanban is ott játszottam már egy ideje, úgyhogy nem volt ez újdonság számomra. Bármit bevállalnék a válogatottért – jelentette ki Kádár.

Természetesen szó esett a válogatott talán legnagyobb sztárjáról, Király Gáborról is, a cikkben rekordkorát és mackónadrágját is megemlítik.

– Gábor a legidősebb a csapatban, ennek megfelelően ő a vezetőnk. Geráról elmondhatjuk ugyanezt a maga 37 évével. Nekik hatalmas tapasztalatuk van, hiszen már Angliában és Németországban is játszottak. Mindenki nagyon tiszteli őket. Nekik is köszönhető, hogy nem csak a pályán, de azon kívül is remek közösséget alkotunk – árulta el a védő.

Ezután érkeztek el talán a legfontosabb kérdéshez: most, hogy megmutatta magát Európában, vajon hol folytatja Kádár?

– Jó kérdés. Mindenki egyre magasabb szinten szeretne játszani. A lengyel bajnokság színvonala magas, de én szeretnék még ennél is feljebb lépni. Nem tudom, hogy ez most történik-e meg vagy később. Szeretem ezt a klubot, imádom a szurkolókat. De szeretnék még jobb játékossá válni, és a legmagasabb szinten futballozni. Miért ne éppen most történjen meg ez? – teszi fel a költői kérdést.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Labdarúgó európai kupák – Az Eb árnyékában három magyar csapattal rajtol az idényGriezmann, Hazard, Kroos, Király – ők a nyolcaddöntők legjeiKirály előtt tiszteleg a brit sajtóRovatok: SportTelepülés: MagyarországCímkék: sport, magyar labdarúgó-válogatott, Kádár Tamás, EURO 2016Forrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »