Kádár: Lássuk be, igazuk volt a szurkolóknak

Kádár: Lássuk be, igazuk volt a szurkolóknak

– Pocsék érzés volt. Nyilván senkinek sem esik jól, ha kifütyülik, ez alól mi sem vagyunk kivételek. De lássuk be, igazuk volt a szurkolóknak. Feröer ellen nem játszottunk jól, (…) sőt az egész selejtezősorozat gyengére sikerült. Szóval a magam részéről abszolút megértem a szurkolók reakcióját.hirdetés hirdetés hirdetés

Kádár Tamás, a válogott és a Dinamo Kijev balhátvádje ritkán szólal meg, de akkor kivétel nélkül egyenesen fogalmaz, most is így tett a Nemzeti Sportnak adott interjújában a Feröer elleni kifütyült 1-0-s vb-selejtező után. Elismerte a csapat és saját maga felelősségét, és azt mondta, finoman szólva is felejthető évet zárt a nemzeti csapat.

http://mno.hu/

Mint arról mi is írtunk, Dzsudzsák Balázs a szokásoknak megfelelően odahívta a csapatot a lefújás után az ultrák elé, de azok elhajtották őket, nem volt közös himnuszéneklés.

http://mno.hu/

Ezután szinte minden játékos bevonult az öltözőbe, kivéve Kádárt, aki körbesétált a gyepen, és ahogy eddig is, megtapsolta a közönséget. – Egyszerűen úgy éreztem, ha korábban, a sikerek idején így volt ez szokás, én most is körbemegyek, és megköszönöm nekik, hogy kijöttek a stadionba – adott magyarázatot a futballista, hozzátéve: észre sem vette, hogy a társai közben már rég az öltözőben voltak.

Kádárt arról is megkérdezte az újságíró, hogy mit gondol Bernd Storck jövőjéről, de úgy fogalmazott, erről őt senki sem kérdezte, de nincs is rá szükség.

– Sokan örülnének, ha távozna, mások nem bánnák, ha maradna, hiszen elindult egy úton. Csakhogy nem mi, játékosok és nem is a szurkolók döntenek a sorsáról.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »