Kábítószert találtak a rendőrök Kárpátalján

Két férfi autójában marihuánára, egy nő kertjében pedig mákültetvényekre bukkantak a rendőrök.

Július 1-én, Ungváron, a Szabadság sugárúton a járőrök megállítottak egy VAZ-2107 típusú autót, melynek sofőrje egy 23 éves ungvári fiatalember volt. A jármű ajtajában a rendőrök kéthrivnyás bankjegybe csomagolt marihuánát találtak.

Ugyanezen az éjszakán egy másik járőr-csoport Ungváron a Kapusanszka utcán megállított egy BMW-t, melynek vezetője egy 28 éves ungvári férfi volt. A sofőr táskájában egy zacskó marihuána volt – írja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A lefoglalt drogot szakértői vizsgálatra továbbították. Amennyiben bebizonyosodik, hogy az valóban kábítószer, az ungvári férfiakat büntetőjogi felelősségre vonhatják.

Egy speciális művelet során Kárpátalján, a Nagyszőlősi járásban található Felsősáradon egy 37 éves helyi lakosú nő kertjében 253 szál mákot találtak.

A mákot lefoglalták, s szakértői vizsgálatra továbbították. Mivel több, mint 100 szállat találtak a nővényből, ezért ez már illegális máktermesztésnek számít, emiatt büntetőjogi felelősségre vonhatják a tulajdonost – jelentette a kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Ez vonzza az embereket a kábítószerekhezFegyver is volt a kábítószer hatása alatt álló kárpátaljaiaknálGyermekjátékokba csomagolva érkezett a kábítószer UkrajnábaRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: kábítószer, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »