Kábítószert foglaltak le egy férfitól Balazséron

A kárpátaljai Beregszászi járásban található Balazséron egy 61 éves helyi lakosú férfi 200 gramm marihuánát és kenderszálakat rejtegetett házában – jelentette a Kárpátaljai rendőrség sajtóosztálya.

A Beregszászi Járási Rendőrség munkatársai bíróság által engedélyezett házkutatást végeztek a 61 éves balazséri férfinál, akit kábítószer-birtoklással gyanúsítanak – tudatja a Zakarpatszkij Korrespondent.

A kutatás során a rendőrök két, félméteres szárított kenderszálat és használatra kész marihuánát találtak. A 200 gramm súlyú kábítószert lefoglalták, s szakértő vizsgálatra továbbították.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak, tart a vizsgálat.

Nemrég számoltunk be arról, hogy kábítószer-ültetvényeket találtak egy 19 éves ungvári fiatalember otthonában. A keresési műveletek során a rendőrök 31 tő kendert, valamint egy kilogramm marihuánát fedeztek fel. A lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálatra továbbították.

Korábban írtunk róla, hogy kábítószert foglaltak le egy 38 éves volóci férfitól. A vizsgálat során a nyomozók fóliatekercseket, dohányzásra szolgáló csöveket és kábítószer fogyasztásához szükséges házi készítésű eszközt találtak. A tulajdonos zsebében 5 gramm marihuána is volt.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BalazsérCímkék: kábítószer, kékfény, bűnügy, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »