Kábítószert birtokló rablót tartóztattak le

A bűnelkövetőnél, akit rablással gyanúsítanak a rendőrök kábítószereket találtak. A férfi jelenleg a bíróság döntését várja.

Ukrajna fővárosában, Kijevben az Obolonyi kerület rendőrei egy férfit kerestek, aki ellopott egy mobiltelefont. A vizsgálat során a rendfenntartók az egyik lakóépület lépcsőháza mellett a tolvajra hasonlító férfit vettek észre. A beszélgetés során a férfi bevallotta bűncselekményét – tudatja a Segodnya.ua hírportál.

A vizsgálat során a férfinál a rendőrök amfetamint és marihuánát találtak. A gyanusított elmondása szerint a drogot saját fogyasztásra szánta. A lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálatra továbbították.

A rendőrségen megállapították, hogy a letartóztatott egy 36 éves helyi férfi, akit korábban többször is elítéltek. Ezen kívül a férfi ellen kábítószer-birtoklás miatt eljárást indítottak. Akkor a rendőrök 2 kilogramm kendert találtak nála.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 186. (rablás) és 309. (kábítószer birtoklása, értékesítése, szállítása) cikkelyek értelmében az ügyben eljárást indítottak.

Az ügyben folyik a nyomozás.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: kábítószer, rabló, kékfény, bűnügy, Kijev, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »