Kabát Péter az ETO-ba igazolt

Kabát Péter az ETO-ba igazolt

Úgy volt, hogy végleg szögre akasztja stoplisát Kabát Péter, de a veterán csatár nem bírja ki futball nélkül. Az Újpest honlapja számolt be a meglepő hírről, miszerint a 38 éves játékos Győrbe igazol, és góljaival próbálja meg a feljutáshoz segíteni a szebb napokat is látott Győri ETO-t.

„Úgy gondolom, hogy egy egész és minden szempontból teljes pályafutást hagytam magam mögött az NB I-ben, amelynek legszebb éveit itt, Újpesten töltöttem. Hálás vagyok a szurkolók szeretetéért, a megannyi élményért, amelyet a Szusza Ferenc Stadionban gyűjthettem. Amikor a klub vezetése felajánlotta nekem a sportkoordinátori állást, nagy örömmel mondtam igent a felkérésre, mert így továbbra is szeretett csapatom mellett dolgozhattam. Idővel azonban egyre erősebb lett bennem az érzés, hogy nem csak a pálya mellett lehetnék aktív – idézi Kabátot a honlap.

„Egy régi mentorom keresett meg, hogy segítsem a győri csapatot céljaik elérésében. Sokat gondolkodtam a felkérésén, és végül arra jutottam, hogy ideiglenesen megszakítom sportkoordinátori tevékenységemet, és egy évre aláírok a Rába-parti együtteshez. Az NB III-as kitérőm után természetesen szeretnék majd visszatérni Újpestre, hogy folytassam az elkezdett munkát. Szerencsére Roderick Duchâtelet tulajdonos úr és dr. Gyarmati Eszter ügyvezető igazgató ezúttal is nagyvonalú volt, és támogatták az elképzelésemet, így jövőre újra a fiúk mellett leszek” – ígérte a lilák újkori ikonja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »