Juttassa rács mögé a gólyát halálra kínzó rohadékokat, és még kereshet is rajta!

Juttassa rács mögé a gólyát halálra kínzó rohadékokat, és még kereshet is rajta!

Egy helyi vadaspark és egy országgyűlési képviselő összesen kétszázezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A helyiek még több pénzt dobhatnak össze.

Állatkínzás ügyében nyomoz  rendőrség a Jászapátiban, egy iksola udvarán talált gólyatetem kapcsán -adja hírül a szoljon.hu. A helyi hírportál úgy tudja, a jászapáti rendőrök felvettte a kapcsolatot a Hortobágyi Nemzeti Parkkal, hiszen az elpusztított madárnak fiókái lehetnek, akiket most minél hamarabb meg kellene találni.

A Szigethalmi Családi Vadaspark százezer forintot ajánlott fel annak, aki érdemi információkkal szolgál a tettesekről. Az összeget Pócs János, a város fideszes parlamenti képviselője még egyszer ennyivel egészítette ki.

A Jászapáti, én is szeretlek nevű Facebook csoportban – ahol először láttak napvilágot a lemészárolt állatról készült megrázó fotók – az egyik tag további tízezer forintot ajánlott fel erre a célra.  Ha ebből mozgalom lesz, egész szép összeg ütheti a markát annak, aki feladja a gólyával végző szadistákat – amellett, hogy nyugodtan alhat, mert tett valami igazán hasznos dolgot.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »