Józsinak csak két biciklikerék kellett, de az elvakult rasszisták még ezt sem képesek megérteni

Józsinak csak két biciklikerék kellett, de az elvakult rasszisták még ezt sem képesek megérteni

A törökszentmiklósi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták azt a cigányt, aki egy éjszaka alatt két kerékpárt is eltulajdonított Törökszentmiklóson.

A nyomozás adatai szerint V. József 2016. szeptember 17-én 21 óra és 22 óra között bejutott egy törökszentmiklósi családi ház udvarára, ahonnan ellopott egy kerékpárt. A bejelentést követően a járőrök megállapították, hogy ugyanebben az időben egy másik ház udvarára is bejutott a 20 éves cigány, ahonnan szintén ellopott egy kétkerekűt.

A rendőrök a helyszínek közelében kerekek nélkül találtak rá az eltulajdonított biciklikre.

A járőrök azonosították, elfogták, és a lakcíméről előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható törökszentmiklósi lakost. A lakcímén tartott házkutatáskor előkerült két biciklikerék, amelyeket a rendőrök lefoglaltak.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették V. Józsefet, aki ellen a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást – olvasható a rendőrség honlapján.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »