Jobboldali médiumok: a Zapad hadgyakorlat százezresnek hazudott száma helyett valós számot kell használni!

Jobboldali médiumok: a Zapad hadgyakorlat százezresnek hazudott száma helyett valós számot kell használni!

RUSSIA TODAY

A jövő héten indul a Zapad-17 hadgyakorlat, amelyről hatalmas hazudozások folynak a nyugati médiában a háborús feszültség további szítása céljából.

E hazugságok így képződnek le a neokon média hazai cselédkiadásaiban, ahogy például a 24.hu hazudott róla:

„A hidegháború óta a legnagyobb katonai gyakorlatra készülnek Oroszországban. Nyugati tisztviselők és elemzők szerint legalább százezer katona vesz majd részt a Zapad-17 nevű hadgyakorlaton, amit szeptember 14. és 20 között tartanak majd meg Fehéroroszországban és Oroszországban. (http://24.hu/kulfold/2017/08/24/felelmetes-hadgyakorlatra-keszulnek-az-oroszok/)

Tegnap moszkvai idő szerint délután 17:17-kor megjelent a Zapadon résztvevő katonák pontos száma.

Az orosz védelmi minisztérium visszautasította Ursula von der Leyen német védelmi miniszter azon hamis állítását, hogy a most következő Zapad hadgyakorlaton több mint százezer katona venne részt a NATO keleti határánál.

Igor Konyasenkov tábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője közölte, „furcsa”, hogy a németek ilyen számmal jönnek elő, amikor még előre közölték is az oroszok a résztvevők pontos számát.

Hírdetés

Von der Leyen még azt is mondta, hogy a hadgyakorlatok „Európát fenyegetik”.

Konyasenko közölte, azon

12 700 katona, 70 repülőgép és közel 700 jármű vesz részt.

Még egyszer:

12 700 katona, 70 repülőgép és közel 700 jármű.

/Megjegyzés: ez az ultraliberális von Leyen, aki minden hagyományos katonadalt kiirtatott a Bundeswehrből. Ami újabb bizonyíték, hogy a liberálisok báránybőrbe bújt háborús héják, akik gyűlölet keltenek, konfliktusokat és háborúkat keresnek az amerikai hadiipari komplexum profitja növelése céljából./

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »