Jobbikos verőemberekkel riogatja a migránsokat a DK

Jobbikos verőemberekkel riogatja a migránsokat a DK

A Keletinél migránsokat segítő civilek között az a szóbeszéd ütötte fel a fejét, hogy „futballhuligánok” a bevándorlók megtámadására készülnek. Gréczy Zsoltnak,  a DK szóvivőjének ennyi bőven elég volt arra, hogy kiadjanak egy hisztiző közleményt, amelyből persze a főmumus, a Jobbik sem maradhatott ki. 

Gyurcsányéknak ezúttal a látszatát is sikerült elkerülnie annak, hogy valóban érdekli a Keletinél rekedt szerencsétlenek sorsa. Az egész közlemény egyetlen kibogozható mondanivalója, hogy a jobbikosok „csűrhe”, akik „petárdát dobtak a menekültekre”, sőt, a párt szervezetten akar futballhuligánokat küldeni rájuk. Akik amúgy a „Jobbik verőlegényei”
 

Hírdetés


 
A Jobbik válasz közleményében határozottan visszautasítja „a Gyurcsány-párt szóvivőjének hazudozásait”. A párt szerint „bármiféle erőszakos akció csak rontana a már jelenleg is pattanásig feszült helyzeten”, és az az lenne a legjobb, ha a már itt levő migránsok „a lehető leggyorsabban” elhagynák az országot. 
 
Úgy vélik, ezzel szemben „a baloldal és a Fidesz a „minél rosszabb, annál jobb elve mentén a krízis elhúzódásában érdekeltek”
 
A Jobbik „gusztustalannak” tartja a DK „katasztrófaturizmusát” és 

a határon túli magyarok ellen gyűlöletkampányt folytató Gyurcsány Ferenc tegnapi magamutogató egyéjszakás PR-akcióját is

mellyel mások nyomorúságát használta fel saját politikai céljaira”.
 
 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »

Hírek

Legújabb hírek