Jobbik – a képmutatás magasiskolája Gyurcsány Ferenc beszéde

Szávay István (Jobbik) úgy vélte: amit Gyurcsány Ferenc elmondott, az a képmutatás hihetetlen magasiskolája. Morálról beszél az, aki nem miniszterelnökségével, hanem „az őszödi hazugságbeszéddel” írta be a nevét a történelemkönyvekbe, magyar embereket veretett meg, példátlan „gyűlöletkampányt folytatott a magyarság harmada ellen” – sorolta.

Szávay István (Jobbik) úgy vélte: amit Gyurcsány Ferenc elmondott, az a képmutatás hihetetlen magasiskolája. Morálról beszél az, aki nem miniszterelnökségével, hanem „az őszödi hazugságbeszéddel” írta be a nevét a történelemkönyvekbe, magyar embereket veretett meg, példátlan „gyűlöletkampányt folytatott a magyarság harmada ellen” – sorolta

Szilágyi György (Jobbik) is felháborítónak nevezte Gyurcsány Ferenc felszólalását. Szavai szerint az beszél a hatalmi törekvések elítéléséről és morális kérdésekről, akit Morvai Krisztina EP-képviselő csak „hibbant Nérónak nevez” és aki 1956 után ötven évvel „lövetett magyar emberekre”.

Hírdetés

Azt is kijelentette, hogy a Jobbik az egyetlen ellenzéki párt, amelyik konstruktívan vesz részt a vitában és módosító javaslataikkal megpróbálták jobbá tenni a törvényt.

Megjegyezte, a fideszes Németh Szilárd az EU felelősségéről beszélt, de az Egyesült Államokéról nem. Hozzátette, az Orbán-kormány is későn észlelte a problémát, majd pedig „nevetséges és hatástalan” intézkedéseket tett.

A politikus kijelentette azt is, hogy a Dublin III-as rendelet kifejezetten káros Magyarországra nézve.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »