Jó lesz, ha figyelünk

Tegnap ismét tömegek vonultak Budapest utcáin azon a civilnek mondott, valójában a balliberáltak által szervezett tüntetésen, ahol névleg a netadó, ténylegesen a kormány és a jelenlegi politikai állapotok ellen tüntettek. A híradások képeit nézve, jól láthatóan sokan voltak, nagyon sokan. De legfőképp jóval többen annál, mint amire talán bárki is számított akár a vörös, akár a narancsos politikai oldalon.

Nem kétséges, az amerikai titkosszolgálat érti a dolgát.

Ahogy a történésekből látszik, minden megy a maga előre eltervezett útján. És ha nem figyelünk oda, ha elhisszük a civilnek mondott Soros-féle Open Society Foundations által finanszírozott és irányított szervezetek álságos üzeneteit, akkor a globalistáknak itt Magyarországon is sikerülhet mindaz, ami már néhány hete Ukrajnában megtörtént.

Nem kell szimpatizálnunk fideszesekkel, nem kell egyetértenünk a narancsos kormányzati döntésekkel, de azt látnunk kell, látnunk kéne, hogy ami most van kibontakozóban az hosszabb távon nem a kormányzat, nem a regnáló hatalom, hanem ellenünk, magyarok ellen irányul. Azt hiszem, azon kár lenne vitatkozni, hogy OV – legyen bármi is róla a véleményünk – megpróbált valamilyen szinten lazítani az ország globalista a függőségén. Nagyrészt persze csak szájkarate formájában, mint tettekben, de jól látszik, hogy már ez is több volt annál, mint amit az Egyesült Államok és a liberális világ még valamilyen szinten tolerált volna.

Hírdetés

A Nyugatnak nem érdeke, hogy lazuljon a lánc, nem érdeke, hogy Magyarország esetleg mintát mutatva másoknak, gyengítse az európai atlantista befolyást. Mert azért azt ne feledjük egy pillanatra sem, hogy manapság kimondva, kimondatlanul, de a világ újrafelosztása zajlik, melyben Közép-Európa, benne Magyarországgal úgy, ahogy mindig is, nagyon fontos szerepet játszik.

Azt pedig végképp ne feledjük, hogyha a jelenlegi kormányzatnak valamilyen puccs következtében mennie kéne, akkor kik jönnének helyettük. Gyurcsány, Bajnai és az összes liberált senkiházi, akik minden további nélkül, gátlástalanul eladnák és elárulnák ezt az országot úgy ahogy azt tették mindannyiszor, ahányszor a hatalom közelébe kerültek.

Úgyhogy jó lesz, ha figyelünk. Jó lesz, ha kicsit a dolgok mögé is nézünk. A netadó egy nagyon elhibázott ötlet, ami ellen fel kell lépni, de közben azért ne dőljünk be a balliberális hangoknak, ne higgyünk el mindent, amit az ilyen-olyan civilnek mondott szervezetektől hallunk. És ne csatlakozzunk olyan tüntetésekhez, amikről nem tudjuk pontosan, hogy milyen érdekeket is szolgálnak.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »