JE NE SUIS PAS – Nem vagyok Charlie

JE NE SUIS PAS – Nem vagyok Charlie

A tegnapi megosztásom nagy visszhangja miatt most ismét megosztom a képet, csak pepitában.

Ennek az az oka, hogy nagyon sok megjegyzést kaptam tájékozatlan, dilettáns emberektől. Nem szeretném azokra fecsérelni az időmet, akiknek még meg kell magyarázni, milyen összefüggés van a párizsi terrormerényletek és a Közel-Keleten történő pusztítás között. Valamint a francia kormánynak milyen oroszlánrésze van a terror elterjedésében Európában és a Közel-Keleten, vagy akár Líbiában. Nem akarom megmagyarázni, hogy mit jelent az a vélemény hogy:

“Most vessen magára!”

Akinek ez nem világos, az vagy egy “droid”, vagy nagyon tájékozatlan. Ha tájékozatlan, akkor tájékozódjon előbb, ha meg csak azt tudja szajkózni, amit a fősodrású média a fejébe ver, akkor üzenem neki:

Vannak emberek, akik nem ismerik az együttérzés fogalmát vagy állapotát, csak abban az értelemben, mikor a szájukba rágják, hogy mit kell gondolniuk.

Je suis Charlie. ( Ez mekkora “baromság” )

Miattam azonosulhat egész Európa egy degenerált “újságíróval”, újsággal,lappal, de akkor engedjék meg, hogy aki nem akar azonosulni, együtt érezni vele, az had tegyen így, ha már szólásszabadság és vélemény nyilvánítási szabadság van ( Ugye Charlie ? ).

És ha inkább azokkal az országokkal azonosul vagy érez együtt valaki, amik évek óta szenvednek a nyugat , többek között a franciák által finanszírozott terrorizmustól, akkor had érezhessen már így.

Nem vagyok Charlie! Nem vagyok egy degenerált újság!

Hírdetés

Szíria. Palesztina, Irak, Líbia és sok más szenvedő ország és nép “vagyok”, ahol többek között francia zsoldból fizetett terroristák őrjöngenek évek óta.

Nem Charlie vagyok! Nem egy degenerált újság vagyok. És nem is akarok az lenni. Még a párizsi terrortámadás után sem.

Ember. Ember akarok lenni.

Párizsban, Szíriában, Libanonban, Irakban, Londonban … a világon.

Az, amit a nyugat művel a Közel-Keleten, és az, amit az általuk kiképzett, támogatott, pénzelt terroristák művelnek a világban, nagyon távol áll az “ember” fogalmától.

Nem emberi.

Így vessen magára Európa!

Ami Közel-Keleten “de jó!”. “Irtsátok már a keresztényeket, a sítákat, a káldokat, az örményeket, a jazidiket, az ISIL-nek ellenálló szunnita muszlimokat, az Assadot támogató embereket, népeket, vallási felekezeteket, csoportokat! Itt van, megadunk hozzá mindent. Fegyvert, pénzt, logisztikát, támogatást, csak irtsátok őket!”

“Ja, hogy közületek néhányan eljönnek ( visszajönnek ) majd ide Franciaországba, Londonba, Németországba …, mert valami itt SEM tetszik? Azt nem!! Az nem lehet!!! Az terrorizmus!
Nektek ott a helyetek, ahol mi mondjuk! Csak ott gyilkolhattok! Csak ott őrjönghettek!”

Pffff.

 orientalista.hu Siroi Isi


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »