James Woods bejelentette visszavonulását – később cáfolta

LOS ANGELES. James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettõl, mivel "konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetõséghez" – írta a Variety.com filmes portál. Késõbb a filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettõl, a bejelentést "hibának" nevezte – írta a The Washington Post.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésrõl szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

"Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem" – közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre.

"Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem" – tette hozzá.

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért (373 millió forint).

A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel.

A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. "Hosszú idõn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévémûsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerûsítse az életét" – állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielõtt kiadta volna.

A színész éppen autót vezetett.

"Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót" – mondta James Woods a lapnak.

A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot.

A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.

Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi fõszereplõnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi fõszereplõ Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »