James Bond – gigaösszegre mondott nemet Daniel Craig

A színész egy közel harmincmilliárd forintot erő szerződést dobott vissza.

Daniel Craig, az előző négy James Bond-film címszereplője az elmúlt időszakban többször hangoztatta, hogy torkig van a 007-essel, és soha többé nem szeretné eljátszani a legendás titkos ügynököt. Odáig ment, hogy közölte, előbb vágná fel az ereit, minthogy újra magára öltse a már sokak által viselt szimbolikus öltönyt.

A színész olyannyira tartja magát ehhez a kijelentéséhez, hogy még egy csillagászati összeg hatására sem változtatja meg a véleményét. Craig ugyanis most mondott nemet az MGM által frissen felkínált, arcpirítóan magas összegű szerződésre: a stúdió 68 millió fontot (28 milliárd forint) adott volna Craignek, ha még két alkalommal belebújik a 007-es bőrébe – írja a Daily Mail. A színész az előző négy filmért 38 millió fontot kapott, amellyel már így is a filmtörténelem legjobban fizetett James Bondjaként tartják őt számon.

Egyelőre csak találgatások vannak arról, ki válthatja Craiget. Korábban Idris Elba és Damian Lewis neve merült fel sűrűn, mostanában pedig Tom Hardy vagy Tom Hiddleston tűnik befutónak.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »