Izrael ismét besegített a dzsihádista terroristáknak Szíriában

Izrael ismét besegített a dzsihádista terroristáknak Szíriában

Izraelre nem vonatkozik az Oroszország és Amerika által tető alá hozott, ám a hétfői hatályba lépése óta számtalanszor megsértett szíriai tűzszünet: néhány órával ezelőtt az izraeli légierő egy pilóta nélküli repülője a Golán-fennsíkon csapást mért a dzsihádista terroristákkal harcoló Szíriai Arab Hadsereg egyik ezredére, aminek következtében egy kormánykatona meghalt, öt megsebesült. Teljesen mindegy, hogy a dzsihádisták vagy Bassár el-Ászád katonáinak tüzérségi lövedéke landol a zsidók megszállta Golán-fennsíkon, az izraeli légierő mindig a kormányerőkre csap le – írja az El-Mászdár el-’Árábi és a Válláh!Hádásot hírportál.

Miközben Szíriában hivatalosan még tart az oroszok és az amerikaiak által tető alá hozott, ám igen sérülékeny tűzszünet, Izrael a szíriai kormányerők elleni rendszeres légicsapásokkal továbbra is megsegíti a dzsihádista terroristákat. Tegnap már a héber sajtó is azt írta: teljesen mindegy, hogy az iszlamisták vagy a szíriai kormánycsapatok által kilőtt aknák landolnak a Golán-fennsík Izrael által megszállt területén, az izraeli légierő mindig és következetesen Bassár el-Ászád katonáira mér csapást.

Az El-Mászdár el-’Árábi katonapolitikai hírportál jelentette, hogy az izraeli légierő ma délután támadta a Bassár el-Ászád elnök parancsnoksága alatti Szíriai Arab Hadsereg Faudzs el-Dzsolán (Goláni ezred) nevű védelmi alakulatait a határ menti Háder falu közelében. Az első beszámolók szerint az izraeli légitámadás következtében egy szíriai katona meghalt, öt pedig megsebesült. Az izraeli támadást pilóta nélküli repülőgép hajtotta végre az El-Kunejtra kormányzóság területén levő Háder falu határában. Az izraeli katonai szóvivő szerint a röviddel ezelőtti támadást azért hajtották végre, mert korábban eltévedt tüzérségi lövedék landolt a Golán-fennsík Izrael által megszállt területén.

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »