Ittasan vezető orvost állítottak meg Ungváron (Fotók)

A rendőrök információi szerint a részegen vezető sofőr a kárpátaljai megyei egészségügyi intézmény egyik munkatársa.

November 21-én Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron kijevi idő szerint körülbelül 2 órakor az ungvári járőrökhöz egy állampolgár fordult, aki elmondta, hogy a Hyundai Santa Fe típusú gépkocsi volánja mögött ittas sofőr ülhet. A járőrök azonnal megtalálták az említett autót, s hangjelzéssel megállásra akarták bírni a vezetőt, aki azonban figyelmen kívül hagyta azt és befordult a Novak utcán található kórház udvarába – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

A sofőrrel való beszélgetés során a járőrök észrevették, hogy ittas állapotban van, ezért felajánlották neki az alkoholvizsgálatot. A helyszínen a férfi beleegyezett, azonban a kórházban már meggondolta magát és elutasította a vizsgálatot. A vezető elmondása szerint, ő a Kárpátaljai Megyei Klinikai Kórház dolgozója.

A járőrök jegyzőkönyvezték az esetet.

Amint arról a KárpátaInfo.net is hírt adott, megtámadta és meg is átkozta a járőröket egy részeg pap Ungváron.
Az incidens a Gagarin utcában november 15-én, kijevi idő szerint körülbelül hajnali 5 órakor történt. A pap csak utas volt, azonban ő és a sofőr is ittas állapotban voltak, amit a vizsgálat is megerősített.
A vezetővel való beszélgetés és az okmányellenőrzés során a gépkocsi egyik utasa agresszíven viselkedett, rángatta a járőrök egyenruháját, amivel zavarta munkájukat, valamint nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt, s megpróbálta elhagyni a helyszínt. A járőrök kénytelenek voltak megbilincselni a törvénysértőt. Az esetet jegyzőkönyvezték.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: ittas vezetés, autós közlekedésForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »