Ittasan vezetett a kárpátaljai közlekedési rendőrség korábbi alkalmazottja

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron a Tlehasz utcán október 11-én éjszaka a járőrök szabálysértés miatt megállítottak egy Hyundai Elantra típusú gépkocsit – számol be a Mukachevo.net

Mint az kiderült a jármű sofőrje a megyei közlekedési rendőrség egykori dolgozója. A járőrök információi szerint a férfi ittas állapotban volt, de elutasította az alkoholvizsgálatot.

Az esetet jegyzőkönyvezték, tart a vizsgálat.

Korábban adtunk hírt arról, hogy ittas sofőr okozott balesetet Munkácson.

A baleset a kárpátaljai Munkács Patrusz Karpatszkij utcájában október 10-én kijevi idő szerint körülbelül 3 órakor történt. Egy Škoda Octavia típusú gépkocsi vezetője nem tartotta be a biztonságos követési távolságot, ami miatt hátulról belehajtott egy BMW X5 típusú autóba, majd elmenekült a helyszínről.

Később a járőrök a Mozsajszkij utcán találtak rá a Škodára, azonban a sofőr nem volt az autóban. Kijevi idő szerin körülbelül 18 órakor a rendőrök megtalálták a baleset okozóját, akit a BMW női vezetője is felismert.

Mint ismeretes szigorítanák az ittas vezetésre vonatkozó szabályokat Ukrajnában, amennyiben a részegen okozott balesetben személyi sérülés történik. A tervezet értelmében 102 ezer hrivnyára emelnék a kiszabható pénzbírság összegét.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›UngvárCímkék: ittas vezetés, kékfény, bűnügy, Ungvár, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »