Itt az első iszlámellenes kutyagyilkosság

Rászabadította öt jól megtermett kutyáját egy meztelen floridai lakos szomszédja kis uszkárjára, közben azt ordibálta, hogy a kutya gazdája terrorista, én ne merészeljen ezen az utcán sétálni.

Bizarr, tragikus kimenetelű támadás borzolja a kedélyeket egy floridai városban: egy 72 éves nudista hajlamú férfi ráuszította harci kutyáit szomszédjának Myra nevű kis uszkárjára.

Az idős férfi szitkozódással melegített be a támadásra, majd a férfire és kiskutyájára eresztette kutyáit, akik nekiestek az uszkárnak. A 30 kilós harci kutyákat az idős férfi feleségének sikerült visszahívni, de túl későn: már az első harapás komoly belső sérüléseket okozott a kiskutyának.

Azard Baksh, az uszkár tulajdonosa elmesélte a kiérkezett riportereknek, hogy a férfi előbb különféle sértő nevekkel illette, majd azt mondta neki, hogy ez az ő utcája, és muzulmán terroristák nem jöhetnek ide sétálni.

Miután felesége visszahívta a kutyákat, az idős férfi még kétszer Baksh-ra és kutyájára uszította az ebeket. Mikor megérkeztek a rendőrök, elmondta, hogy természetesen vállalja a támadást, hiszen utálja a terroristákat.

Állatkínzással, súlyos testi sértéssel és magamutogatással vádolták meg. A kis uszkárt elvitték a helyi állatorvoshoz, de nem élte túl a támadást.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »