Itt a beszélő kutya videója

 

A lelkes Facebook felhasználók biztosan emlékeznek a juhászkutyára, aki előbb mondta ki azt hogy mama, mint kisgazdája. Miután a büszke gazdi beküldte a felvételt a Hello magazinnak ismét vírusvideó lett belőle.

A Utah állambeli Andrea Diaz-Giovanini nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen mindamellett, hogy egy gyönyörű kilenc hónapos kisfiú, Samuel anyukája, van egy tízéves ausztrál juhászkutyája, aki nem vicc, beszélni is tud. A büszke gazdi a videón csemetéjét taníthatja az első szavakra, a baba helyett azonban kutyusa nyüszítette azt, hogy mama.

A sztori persze ismerős lehet, hisz a videót először a America’s Funniest Videos oldalán tették közzé tavaly, de a gazdi csak most küldte azt be a Hello magazinnak, kiknek jóvoltából a felvételt már több, mint 2,5 millióan látták.

Patches (a csodaeb) a felvételen szemmel láthatóan majd meghal egy falat finomságért, melyért bármit hajlandó megtenni, még azt az abszurd dolgot is, hogy kisgazdája helyett ő mondja a várva várt szót. Pár pillanatnyi gyakorlás és a finom illatok hatására a négylábú végül jól hallhatóan kiad magából egy, a mamára nagyon is hasonlító vakkantást.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »