Isten csak mese” – Idén is kereszténygyalázásról, Orbánék kigúnyolásáról szólt a Pride

Bár a liberális elit és a baloldali portálok csak egyedi és véletlen esetnek beállítva negligálják és mentegetik a tavalyi, a kereszténységet és a magyar nemzetet, valamint a magyar történelmet gyalázó budapesti melegfelvonulást, az idei Pride is felvonultatta a mély ateista, beszólogatós és a normalitást provokáló, a család fogalmát pellengérre állító és abból gúnyt űző üzeneteit – derül ki a PestiSrácok.hu tudósításából.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Az egyébként balhé nélküli felvonulást portálunk is dokumentálta, amelyen egyértelműen bebizonyosodott, hogy az egész Pride továbbra sem a meleg büszkeségről szól, sokkal inkább arról, hogy a másságukat büszkén vállalók hogyan próbálják homofóbnak beállítani a magyarokat és az egész színjátékhoz hogyan asszisztál a szocialista, liberális elit és az őket kiszolgáló sajtó.

“Isten csak mese” és “Mire lenne szükséged az egyháztól” – ilyen, és ehhez hasonló uszító, Orbán Viktor miniszterelnökbe, Áder János köztársasági elnökbe és Tarlós István főpolgármesterbe belerúgó transzparensekkel vonultak ma végig a melegek a fővárosban – derül ki a PestiSrácok.hu tudósításából, miután a XXI. Budapest Pride LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer) fesztivál résztvevőit portálunk is elkísérte útjukon. A mai Budapest Pride a Hősök terétől vonult a Kossuth térre, az esemény egyébként a tavalyihoz hasonlóan balhé nélkül ért véget.

A rendezvényen Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke, Kunhalmi Ágnes és Lendvai Ildikó MSZP-s politikusok, Bodnár Zoltánt, a Magyar Liberális Párt ügyvivője, a szocialisták, a DK, az Együtt és a PM képviselői is részt vettek, a pártaktivisták közül többen pártzászlókat lobogtattak, miközben a meleg közösséggel és a baloldali pártok vezetőivel vonult a tömegben Colleen Bell amerikai és Ilan Mor izraeli nagykövet is.

Bár a liberális elit és a baloldali portálok csak egyedi és véletlen esetnek beállítva negligálják és mentegetik a tavalyi, a kereszténységet és a magyar nemzetet, valamint a magyar történelmet gyalázó budapesti melegfelvonulást, az idei Pride is felvonultatta a mély ateista, beszólogatós és a normalitást provokáló, a család fogalmát pellengérre állító és abból gúnyt űző üzeneteit.

Az Andrássy utat egyébként körülkerítették kordonokkal, beléptető kapukon lehetett csak bejutni. A felvonuláson, amit a “Velünk teljes!” mottóval hirdettek meg, hat, szivárványszínű zászlókkal és luftballonokkal feldíszített kamion indult el a Hősök teréről. Karlik Cintia, a Pride szóvivője a Parlament előtt arról is beszélt, hogy a társadalom még mindig kirekesztő, a politika pedig leginkább igyekszik tudomást sem venni az LMBT-közösségről. “Nem fogjuk befogni a szánkat, csak azért, mert néhány középkori gondolkodású döntéshozó meg akarja mondani, mi a család” – mondta a szóvivő.

Korábban megírtuk, a Pride szóvivője már tegnap azt vizionálta, hogy az említett „döntéshozók” megmondják neki, mi helyes, és hogyan kell élnie. Erre ugyan konkrét példákat nem mondott, hogy ki és mit szab meg neki és az LMBTQ embereknek az életmódjukkal kapcsolatban.

A Pride másik szóvivője még nagyobbat domborított, és egyetlen huszárvágással összemosta az iskolai bántalmazásokat, a munkahelyi diszkriminációt, a gyűlölet-bűncselekményeket a szexuális kisebbségek ügyével. Slusszpoénként utalt az öngyilkosságba kergetett LMBTQ emberekre is, ami különösen durva hangulatkeltés annak fényében, hogy a homoszexuálisok öngyilkossági rátája nem magasabb a heteroszexuálisokénál, a transzszexuálisok igencsak magas öngyilkossági rátája pedig a nemváltó műtétek nyomán tovább növekszik. Végül kötelező jelleggel felszólították a politikusokat a „homofóbia” és a „transzfóbia” visszaszorítására.

Sajnos az idei Pride is bebizonyította, hogy az egész felvonulás továbbra sem a meleg büszkeségről szól, sokkal inkább arról, hogy a másságukat büszkén vállalók hogyan próbálják homofóbnak beállítani a magyarokat és az egész színjátékhoz hogyan asszisztál a szocialista, liberális elit és az őket kiszolgáló sajtó.

PESTISRÁCOK.HU


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »