Ismét illegális bevándorlókat állítottak meg a határőrök Asztélynál

Az ismeretlen személyek törvénytelenül akarták átlépni Ukrajna államhatárát.

A munkácsi határőregység alkalmazottai a Beregszászi járásban található Asztélyban hordozható hőkamera segítségével találtak rá a szabálysértőkre, akik illegálisan át akartál lépni a határt – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A három, Törökországból származó, okmányokkal nem rendelkező határsértőt letartóztatták, s a határőregységre szállították.

Az esetet jegyzőkönyvezték.2016-ban Ukrajna államhatárain az Állami Határszolgálat alkalmazottai közel 700 illegális bevándorlót tartóztattak le, akik az Európai Unió országaiba akartak átjutni.

Továbbá, a határőrök 840 olyan személyt jegyeztek fel, akik az engedélyezett határidőnél tovább maradtak Ukrajna területén és megpróbáltak illegálisan az országon belül maradni. Közülük egy része továbbra is illegálisan akar átlépni az EU-ba.

Az idei év eleje óta az ellenőrzések során az Állami Határszolgálat alkalmazottai közel 6000 olyan állampolgárt fedeztek fel, akik hamisított okmányokat használtak a határátlépéskor, továbbá több mint 40 ezer esetet jegyzőkönyveztek, és 16,7 millió hrivnya pénzbírságot róttak ki a szabálysértőkre.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Határőrök vettek részt az illegális erdőirtásban KárpátaljánIsmét illegális bevándorlókat kaptak el a kárpátaljai határőrökIllegálisan megszerzett szlovák útlevéllel akarja elhagyni UkrajnátRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›AsztélyCímkék: illegális bevándorlás, illegális bevándorlók, Asztély, Ukrán Állami Határszolgálat, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »