Ismét Beregszászon a magyar országgyűlés válogatottja

Legelőször tavaly októberében járt Kárpátalján a magyar országgyűlési képviselőkből álló labdarúgó-válogatott, amikor is a helyi megyei és járási képviselőkből, közéleti személyiségekből összeállított csapattal találkozott Beregszászban.

Szinte napra pontosan egy év elteltével, október 8-án, szombaton ismét Beregszászon lép pályára a parlamenti együttes, ahol ezúttal a Kárpátaljai Református Egyházkerület lelkészeiből, és más felekezetekben szolgáló igehirdetőkből felállt labdarúgó-válogatott lesz az ellenfél.
Mint lapunknak Magyar Zoltán, a magyar parlamenti csapat szövetségi kapitánya elmondta, a gálameccsnek is beillő találkozóra október 8-án, szombaton délután 14. 30-kor kerül sor a beregszászi Barátság stadionban.

Az FTC és a magyar válogatott egykori menedzsere azt is elárulta, hogy a legutóbbi fellépéshez hasonlóan, a tervek szerint, ismét pályára lép majd a Ferencváros egykori kiváló kapusa, Szeiler József, illetve a küldöttség tagja lesz az egykoron Beregszászból induló, majd három ország válogatottjában is szóhoz jutó Kalocsai Géza fia, dr. Kalocsai Géza is.

(jakab)

Kárpátinfo hetilap évfolyama: Kárpátinfo hetilap 20. évf. 40. számRovat: SportTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: BeregszászKárpátaljaMagyar Országgyűlés Labdarúgó VálogatottUkrajnakárpátaljai magyarságlabdarúgássportukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo hetilap


Forrás:hetilap.karpatinfo.net
Tovább a cikkre »