Iráni férfi rabolt ki egy beregszászi pénzváltót

A bűnügyi rendőrség alkalmazottai egy speciális művelet során letartóztattak egy külföldi embercsoportot, akik Beregszászban egy pénzváltóból elloptak 1400 dollárt. Lehetséges, hogy ezek a tolvajok más bűncselekményeket is elkövettek, beleértve nemzetköziket is.

Szeptember 27-én Beregszász egyik pénzváltójába belépett egy arab kinézetű férfi, aki arra kérte a nőt, hogy váltson be neki 100 dollárt. Miután a férfi távozott, a nő észrevette, hogy 1400 dollárt eltűnt a pénzváltóból – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

A rendőrök megállítottak egy Chevrolet Lachetti típusú gépkocsit, melyben négy, 33-43 év közötti iráni állampolgár ült, akik szeptember közepén érkeztek Kijevbe.

A vizsgálat során a rendőrök a férfiak autójában 47 808 dollárt, 6330 eurót, 690 kanadai dollárt, 35 000 orosz rubelt és több mint 3 millió iráni riált, indiai rúpiát, lengyel złotyt és kazah tengét találtak.

Az iráni férfiakat letartóztatták, az ügyben pedig eljárást indítottak – jelentette a Kárpátaljai rendőrkapitányság sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Elraboltak egy lányt a hármas gyilkosság helyszínérőlBelvárosban erőszakolták meg és rabolták ki a tinilánytÓvoda elől akarták elrabolni a 4 éves kisfiútRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: rablás, kékfény, bűnügy, Beregszász, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »