Inváziószerű az illegális bevándorlás

Inváziószerű az illegális bevándorlás

Ne mondhassák meg uniós szervek, milyen, általunk nem ismert emberekkel kelljen a jövőben együtt laknunk. A Fidesz frakcióvezetője szerint “inváziószerű” az illegális bevándorlás; Kósa Lajos a migránsokról szólva az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában kijelentette, “semmilyen problémát nem lehet velük megoldani, de rengeteg új keletkezik”.

Hangsúlyozta, “szolidárisak vagyunk”, de “nem ide kell hozni a bajt”, hanem oda kell vinni a segítséget, ahonnan “ezek az emberek jönnek”. Hozzátette: aznap esti tiszafüredi fórumán arra hív fel, hogy mindenki menjen el szavazni október 2-án és voksoljon nemmel, hogy ne mondhassák meg uniós szervek, milyen, “általunk nem ismert emberekkel” kelljen a jövőben “együtt laknunk”.
Kósa Lajos kiemelte: az emberek számára érthetetlenek a rájuk zúduló hírek, példaként említve, hogy menedéket kérők – akiknek 70-80 százaléka 30 évnél fiatalabb férfi – súlyosan bántalmaztak egy magyar kamionsofőrt, nőket molesztálnak, és semmilyen tekintetben nem tartják tiszteletben az európai hagyományokat, szokásokat és jogszabályokat.

magyartudat.com

 


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »