Íme egy igazi haladó feminista: azért jó a lábszőr, mert csiklandozza a tavaszi szellő, és az ágyban is izgató (35+)

Íme egy igazi haladó feminista: azért jó a lábszőr, mert csiklandozza a tavaszi szellő, és az ágyban is izgató (35+)

A közelmúltban többször is komoly tanulmányokban foglalkoztunk az egyik legcsodálatosabb zsidó találmánnyal, a feminizmussal. Áttekintettük a "kiválasztottak" lelkiségének e nagyszerű terméke történetét, "fejlődését". Álljon most itt a töretlen csiszolódás egy újabb állomása a HVG jóvoltából (és persze némi kommentárral ellátva): a büszke lábszőrviselés indoklása!

Tanulmányaink:

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (I. rész) – Aberráltak, férfigyűlölők és a család ellenségei

Feminizmus: zsidó harc a nőiesség ellen (II. rész) – Femen, Pussy Riot és a nők elárulása

Transzneműség, genderelmélet – napjainkban újult erővel zülleszt az évszázados zsidó szexológia

A gyanútlanok azt hihetik, ami következik, az könnyed, vicces téma lesz, és egyszerűen csak röhögni lehet majd rajtuk – de nem, mert az élmény képekkel jár. A folytatást tehát csak erős idegzetűeknek ajánljuk – és persze az oldalunkat szemléző ellenséges elemeknek. Reméljük, ők ezzel is álmodnak :)

Ízelítő a szép nevű Meg Zulch (valami Bustle nevű oldal szerzője) ideológiai alapvetéseiből:

1. „Szélfútta lábszőr”

Meg Zulch szerint semmihez nem fogható az érzés, amikor a lágy tavaszi szellő csiklandozza a lábszőrét. Ebben egyetértünk. A látvány sem hasonlítható semmihez.

2. Időrabló gyanta

A szőrös lábú feminista rengeteg időt spórol, amióta nem szőrtelenít. Gondoljunk bele, milyen hasznos dolgokra juthat így ideje.

3. Kiszáradt lábak

Újabb érv a szőrős láb mellett, hogy többé nem kell a szőrtelenítés okozta száraz láb kezelésével trükközni, hiszen a célnak általában csak a legspeciálisabb készítmények felelnek meg: ilyenkor olyan hidratálókrémre vagy olajra van szükség, ami hidratál, de nem csíp, nyugtat és hosszan tart, és még az illata is kellemes. És mivel az 1200-as években járunk, ilyet nagyon nehéz beszerezni.

4. Nincs többé vágás, nincs semmi seb

Ne borotválkozzanak tehát a férfiak sem!

5. Petting lábszőrrel

Szerinte a petting része lehet a pihés lábak ingerlése. Máris megkívántuk.

6. Pozitív testkép

Na, vajon mit szimbolizál a szabadon eresztett lábszőr? A természetességet, a természetes női szépséget és a pozitív testképet. Bizony.

7. Nincs többé megfelelési kényszer "az elnyomó férfiaknak"

És mi a végső üzenet? A lényeg, hogy ne másoknak, ne az elnyomó férfiaknak, hanem csak saját magunknak akarjunk megfelelni, és tetsszen, amit a tükörben látunk.

És neki ez tetszik.

Egyébként világhálós oldaluk is van, ahova képeket töltenek fel a szőrös lábaikról – de csak pozitív dolgokat szabad oda írni, mert ők bíznak a testükben…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »