Ilyen még nem volt a Star Wars történelmében

Ilyen még nem volt a Star Wars történelmében

Szakítva a korábbi hagyományokkal, a VIII. rész éppen ott folytatódik, ahol Az ébredő Erő véget ért – jelentették be a film alkotói a Star Wars Celebration Europe-on.

Hétvégén tartották Londonban a Star Wars Celebration Europe-ot, amelyről több cikkben is beszámoltunk. Pénteken zajlott a magyar mozikba december 15-én érkező Zsivány Egyesről szóló panel, a sok információt itt foglaltuk össze. Szombaton pedig a Lázadók animációs sorozat paneljében kiderült: kanonizálták Thrawn főadmirálist! Erről itt írtunk bővebben. Vasárnap hivatalosan is bejelentették, hogy Alden Ehrenreich játssza a második önálló Star Wars-filmben a fiatal Han Solót.

Utóbbi panel során a Star Wars VIII. részét rendező Rian Johnson árulta el: annak ellenére, hogy a sorozat újabb epizódjai mindig legalább egy évvel később vették fel a történet fonalát, ő nem akart egy percet sem kihagyni, éppen ott folytatja, ahol az előző rész véget ért.

„Nem akartam előre szaladni. Látni akartam, mi történik a VII. rész utolsó perce után”

– mondta a rendező az MTI szerint. Az utolsó pillanatok ezek voltak a filmben:

A Star Wars VIII. része 2017 decemberében debütál majd a mozikban. Johnson arról is beszélt a rajongóknak, hogy a VIII. részben alaposabban megismerjük majd Az ébredő Erő új szereplőit, akiknek számos viszontagsággal kell megküzdeniük.

A hét végén zárult Star Wars Celebration Europe-on a legnagyobb tapsot két veterán Star Wars-színész, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és a testvérét, Leiát játszó Carrie Fisher kapta.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »