Ilyen egy nemzeti kormány által 300 millió forinttal megtámogatott “gyönyörű szép” ’56-os tisztelgés a Balaton Soundon (16+)

Ilyen egy nemzeti kormány által 300 millió forinttal megtámogatott “gyönyörű szép” ’56-os tisztelgés a Balaton Soundon (16+)

Mint azt korábban megírtuk, a "nemzeti" kormány 1956-os Emlékbizottságától a zsidó Sziget Kft. kb. 300 millió forintot kapott egy közbeszerzésen. Tallai Gábor, a kormány emlékévet lebonyolító közalapítványának programigazgatója szerint a szabadságharc 60. évfordulója „hatalmas lehetőség arra, hogy a 10 évvel ezelőtti kudarctörténet után valóban egy össztársadalmi, gyönyörű szép megemlékezés jöjjön létre”, ebben pedig sok együttműködő partnerre számítanak. Az általuk kiválasztott Sziget Kft. partner ki is használta a kapott 300 milliót, a Balaton Sound nevű Sziget-rendezvényen már készült is – a fideszes programigazgató megfogalmazása szerint tehát – egy "gyönyörű szép" ’56-os megemlékezés, melyről képet itt közöltünk.

Az alábbi képek pedig arról árulkodnak, hogy a kormány által százmilliókkal kitömött zsidó cég színvonalas rendezvényein – éppen a Balaton Sound nevűn – milyen könnyen emészthető formában juthatnak hozzá a fiatalok a méltó történelmi ismeretekhez.

Talán egy kicsit túl gyorsan is szalad át rajtuk az egyébként méregdrága információ. Ilyen hát egy "gyönyörű szép" ’56-os megemlékezés a nemzeti kormány (pontosabban a mi zsebünkből kihúzott) 300 millió forintjából.

(Kuruc.info; képek: olvasónktól, ill. elkepeszto.com)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »