Illegálisan szállított elektromos cigarettákat foglaltak le egy ukrán állampolgártól Kárpátalján

Október 9-én, Kárpátalján a csapi határőrség vámtisztviselői a határőrökkel együttműködve elektromos cigarettákat fedeztek fel egy ukrán férfi autójában, melyeket illegálisan akart Ukrajna területére szállítani – írja a Zakarpattya.net.ua.

A 47 éves ukrán férfi Mercedes típusú mikrobuszának felülvizsgálata során a határőrök a jármű csomagterében egy kartondobozt fedeztek fel, melyben 100 olasz gyártmányú elektromos cigaretta volt.

A határőrök lefoglalták az 57 ezer hrivnyára becsült elektromos cigarettát. Az ügyben tart a vizsgálat – jelentette a csapi határőregység sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Csempészcigaretta volt a turista táskájában74 csomag csempészcigarettát akart Magyarországra szállítani egy ukrán állampolgárCsempészcigarettával megpakolt teherautót állítottak meg KárpátaljánRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járás›Csap (Чоп)Címkék: cigarettacsempészet, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrán Állami Határszolgálat, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »