Illegális bevándorlókat kaptak el a határőrök Kárpátalján

Az ukrán határőrök együttműködve magyar kollégáikkal afgán, indiai, nepáli és pakisztáni állampolgárokat tartóztattak le – jelentette az Ukrán Állami Határszolgálat sajtóosztálya.

Kárpátalján az operatív információcserének köszönhetően Ukrajna és Magyarország határőrei illegális határátlépését akadályoztak meg.

Járőrözés közben Haranglábon a határőrök nyomokat találtak az államhatár közelében. Ennek következtében az Állami Határszolgálat alkalmazottai keresési műveleteket indítottak, s azonnal értesítették a magyar kollégáikat – adta hírül a Zakarpatszkij Korrespondent.

A közös keresés során a határőrök összesen 10 személyt, indiai, pakisztáni, nepáli és afgán állampolgárt tartóztattak le. A határ közelében a határőrök egy duplarendszámú gépkocsit találtak, amellyel valószínűleg az illegális bevándorlókat szállították.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Afgán illegális bevándorlók buktak le AsztélynálSzállodában rejtőzködtek az illegális bevándorlók KárpátaljánIllegális bevándorlókat tartóztattak le HaranglábnálRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KárpátaljaCímkék: illegális bevándorlás, illegális bevándorlók, kékfény, bűnügy, embercsempészet, Ukrán Állami Határszolgálat, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »