Ijesztően emelkedik a fajgyalázó olasz nők bevándorlókkal kötött vegyes házasságának száma

Egy alkalmi munkából élő bevándorló férfit súlyosan bántalmaztak a dél-olaszországi Cosenza tengerpartján. Az esetről készült közösségi videófelvétel pénteken jelent meg az olasz hírportálokon.

A férfi tetoválásokat ragasztott a tengerparton napozó olaszok testére. Az egyik fiatalember tetoválást rendelt, de ennek elkészülése után nem akart fizetni. A migráns tiltakozott, mire az olasz rátámadt, és súlyosan bántalmazta. A történteket a tengerparton levők mobiltelefonjukon rögzítették és közösségi oldalakon megosztották.

Az olaszok ötöde "megértő"

A Corriere della Sera olasz napilapban pénteken közölt felmérés szerint minden ötödik olaszból egy mutat “megértést” a migránsok iránt. Ezzel egy időben azonban emelkedett az olaszországi vegyes házasságok száma olaszok és bevándorlók között, amelyek aránya elérte a tíz százalékot.

Közzétették a Vox olasz emberjogi közvélemény-kutatóintézet vizsgálata eredményét is: ennek során mintegy 3 millió olaszországi Twitter-üzenetet vizsgáltak meg, amelyből több mint 400 ezer volt a "rasszista tartalmú".

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »