Így lesz a kétfarkúból töketlen: karakán taxis nevelte meg a zsidó viccpárt aktivistáját Szentendrén

Így lesz a kétfarkúból töketlen: karakán taxis nevelte meg a zsidó viccpárt aktivistáját Szentendrén

A "Magyar" Kétfarkú Kutya Párt elnevezésű viccképződmény valahonnan 35 millió forintot kalapozott össze, hogy érvénytelen szavazásra hergelje a közvéleményt. Szentendrén egy taxis megelégelte az ellenkampányt, és a villanyoszlopok tisztogatásába kezdett. Szívmelengető a hirtelenség, ahogy az – otthon minden bizonnyal korábban kispórolt – atyai pofon suhintása után cinikusból öntudatosba vált (vagy stílszerűen szólva: kétfarkúból töketlenné) a felvételt készítő "pártaktivista". Nem tudni, hogy az élénk sorstalan fantázia mindent ütő kártyalapjáról, vagy ténylegesen a taxisofőr helyes helyzetfelismeréséről van-e szó (utóbbi esetben gratuláció neki), de természetes, hogy a történetből nem maradhatott ki a "zsidózás" sem.

A libsiféltő Zsindex elérte telefonon az alábbi videót készítő, állításuk szerint  fiatalkorú kétfarkút, aki elpanaszolta, hogy az eset csütörtök délután történt a Szentendrei HÉV-végállomásnál. Elmondása szerint plakátokat ragasztottak többen a környező kukákra és oszlopokra, amikor a taxis megkérdezte, hogy mit csinálnak. Az aktivista állítása szerint mikor elmondták, hogy a Kétfarkú Kutya Párt plakátjait ragasztják, a sofőr azt kiabálta, hogy: "A zsidó kurva anyátokat!"

A felforgatók később visszafelé sétáltak, amikor észlelték, hogy ugyanaz a taxis tépkedi a plakátokat. Ekkor kezdtek el videózni.

A farkait elvesztő fiatal egyelőre fontolgatja, hogy tegyen-e feljelentést. Kovács Gergely, a viccpárt elnöke viszont már közölte a fajtársi médiával, hogy feljelentést fognak tenni.

A "Magyar" Kétfarkú Kutya Párt egyébként 35 millió forintból indított kampányt a szavazás szabotálásáért (a párt érvénytelen szavazásra buzdítja a választókat), ez azt is jelenti, hogy a kormány után a második legnagyobb összeggel ők szálltak be az október 2-ai népszavazási kampányba. Plakátjaikat rendszeresen tépkedik le a közterületekről.

(Kuruc.info – Zsindex nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »