Így hálóznak be a szabadkőművesek (videóval)

Sokan kérdezik világszerte, miként sikerül behálózniuk a szabadkőművességbe olyanokat, akikről ezt fel sem tételeznék. Nos, erre válaszul egy félelmetesen időszerű, amúgy a második világháború idején készült francia filmet ajánlunk ezúttal olvasóiknak. Címe: Forces Occultes. Okkult Erők.

 

Röviden a történet. A francia képviselőház alelnöke, Avenel, a házban hirtelen lerántja a leplet beszédében a francia kormányról. Korrupt, hazug, csaló. Általános a felzúdulás. Van azonban néhány vezető szabadkőműves, egyikük azon morfondírozik, hogy Avenelt be kellene szervezni, hiszen ragyogó képességekkel rendelkezik, hasznára lehet még a francia nagypáholynak. Sikerül is Avenelt rábeszélnie arra, hogy lépjen be közéjük. Felesége ugyan ettől óvva inti, de erre ő azt mondja, mégis belép, hátha nem igazak a szabadkőművesekről szóló híresztelések…

Avenel a hármas beléptetési szertartás furcsaságait még valahogy lenyelni, mindazt azonban, ami utána következik, már nem. Hamarosan betelik nála a pohár. Felkeresi az őt beléptető vezető szabadkőművest, akinek elmondja:

„Romlott és tele van társadalmi törtetőkkel. Annyi előnyt mutat kívülről, de a sok misztériummal csak a trükkjeiket leplezik. Egy bizonyos klikk éhsége. Azt reméltem, kiváló emberekre lelek majd. Ehelyett kéregetőket trafikra vagy magas rangra vagy gazfickókra, akik arra akarnak engem használni, hogy megmeneküljenek a börtönbüntetés elől. És ott vannak még azok a nagyszájúak, akik aztán semmit sem tudnak. Nem ismerik a hazájuk történelmét vagy a világtörténelmet, se a politikát, se a filozófiát, semmit! Üres agyak kicsinyes ambíciókkal és nagy szájjal. És ezek az emberek kormányozzák Franciaországot.”

Erre közli beléptetője, hogy ő maga is csak egy végrehajtó, messze nem áll a legfelsőbb szinten, és Avenel kérdésére, mégis ki irányít a szabadkőművességben, ezt válaszolja:

„Emberek csoportja. Akik egységet alkotnak a Föld négy sarkából. behálózva a földet elszakadhatatlan szálakkal. 50.000-en vagyunk Franciaországban, 500.000-en Angliában, 3 millióan Amerikában. Nem sok, de ezek nagy számok, Mert egységet alkotunk az ügyért. Mindenhol ott vagyunk, és mindenhova elér a kezünk. Itt 300 parlamenti képviselő szabadkőműves. Az angol király a mi rendünk tagja. (megj. napjainkban a királynő, de ezt eddig is tudtuk) Az amerikai elnök a 32-dik szinten van. Nincs olyan ország ahol nincsenek embereink, támogatóin, bankárjaink, hű csoportjaink. És ez még semmi, én eddig csak a szabadkőművesség fizikai erejéről beszélek most. Van más is.”

Avenel érdeklődésére, mi az, így felel: „Egy magasabb szintű tan. Egy ősi erő a világban, ami megengedi, hogy embereket emeljünk életre vagy taszítsunk halálba, ha szükséges.” Végül figyelmezteti, hogy kilépése akár az életébe is kerülhet.

Mindezek után Avenel a nagypáholy előtt kijelenti, hogy mindaz a németellenes uszítás, amit ott hallott, hazugság, és hogy a szabadkőművesség tönkreteszi Franciaországot. Távozásra szólítják. Ezt követően este megszólítja az utcán egy szabadkőműves. Egyetértését fejezi ki Avenel-lel, mondván, ős maga is felismerte már a szabadkőművesség veszedelmét, s kéri, hogy mint képviselő, leplezze le őket. Ehhez szívesen nyújt neki szabadkőműves dokumentumokat a közelben. Avenel beleegyezik, ámde a kiszemelt helyszínen hátulról néhány szabadkőműves leszúrja. Halálos ágyán feleségéhez így szól:

„Megcsinálták. Sikeresen elkezdték háborújukat. Ha nem estem volna azoknak a bűnözőknek befolyása alá, talán megakadályozhattam volna ezt.” Erre felesége megnyugtatja, hogy legalább most megszabadult tőlük. Eközben kitör a francia-német háború. A nagypáholy ülésén pedig elhangzik végszóként:

„Testvérek. Kétség nélkül állíthatjuk, hogy az egyetemes szabadkőművesség elérte célját. Hadat üzentünk és a mi győzelmünkkel zárul majd a háború. Ezt azt jelenti, hogy a világot mi módszereink és eszméink irányítják majd.”

Íme egy film a múltból, amely lélegzetelállító hűséggel szemlélteti, miként hálóznak be mégoly jó szándékú embereket is a szabadkőművesek. Nyilván vannak vagy lesznek, akik ezek után elgondolkoznak, vajon nem így hálóztak-e be egyéneket vezető pozíciókba nálunk 1989-ben és utána, illetve, hogy nem ugyanezt teszik-e ma is?

ifj. Tompó László

Forrás: hunhir.info.hu

Emlékeztető: „Adjátok át nekem az irányítást egy nemzet pénze felett, és nem érdekel, ki írja a törvényeiket.” (Mayer Amschel Rothschild, a nemzetközi Rothschild bankárcsalád alapítója) 2000-ben az első Orbán-kormány a miénket odaadta.

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »