Így égett be a Vajna-féle TV2 riportere

Ha lejárató riportot akar forgatni, legalább készüljön fel rendesen – ez a tanulsága annak a videónak, melyen az látható, hogyan próbál interjút készíteni Toroczkai Lászlóval, a Jobbik alelnökével az Andy Vajna-féle TV2 munkatársa.

“A YouTube-on már megjelent egy olyan film, amiben állítólag a Jobbik támogatja ezeket a félkatonai szervezeteket, szimpatizál velük, ilyen csuklyás emberekkel, satöbbi, erről mi a véleményed?”

 
– teszi fel a felvétel elején a megsemmisítő kérdést a TV2 munkatársa.
 
Toroczkainak érthető módon fogalma sincs, mire irányul a kérdés, aztán kiderül, hogy a riporternek se, ezért felhívja a kollégáját. Hogy mit beszélnek, nem tudjuk, de végül aztán mégis Toroczkainak szegezi a kérdést. Vélhetően egyébként a Farkasok nevű ifjúsági airsoft-csapatra gondoltak, amit a Fidesz médiabirodalma korábban a Jobbik terrorszervezeteként próbált bemutatni.
 
Később szó esik a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomról is, a Jobbik alelnöke elmondja, a párt korábban tényleg nyújtott támogatást a szervezetnek, ebben viszont az égvilágon semmi kivetnivaló nincs.
 
A szerencsétlenkedés itt tekinthető meg, úgy tűnik, a riporter még vehetne néhány leckét Kunfalvi Nórától:


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »