Így alkot az "utca művésze" szinte zavartalanul, békésen bedrogozva a Lánchídon

Így alkot az "utca művésze" szinte zavartalanul, békésen bedrogozva a Lánchídon

Hisz az is az önkifejezés egyik modern eszköze, hogy csak úgy összefirkálunk mindent, ami az utunkba kerül, pláne, ha műemlékekről van szó.

Tartania sem kell különösebben semmitől – persze nem vonakodnánk sokáig, ha valaki felismerné, és elküldené nekünk az adatait. Hátha az jelentene némi visszatartó erőt a fajtájának.

A videó feltöltőjének reakciója a YouTube-on a "miért nem szállt ki és verte meg", illetve a "miért nem hívott rendőrt" reakciókra:

Csakhogy tisztázzuk. Nem verhetem meg (főleg kamera előtt), amíg ő nem támad/fúj rám. Erős a gyanú (elég ránézni, de élőben még jobban kijött), hogy emberünk nem volt tiszta, vagyis kiszámíthatatlan volt, és a reakció is az lett volna, ha kiszállok én vagy az anyázós urak. Bár fociban gyakran félnek tőlem és tanknak becéznek, nem vagyok Schwarzenegger, és időm sincs gyúrni, így (főleg ha tényleg be volt szippantva) elég nehezen borítottam volna meg egyedül egy ekkora tagot. Ha én támadtam volna, bukó erkölcsi, bukó mentős/sürg. vérszáll. álom (vagy akármi, amihez jó a páv1-m és szirénázik a gyerekkori álom). Hogy miért nem hívtam rendőrt? Ahogy írtam több helyen: Mert k*rvára meglepődtem. Tényleg. Nagyon sokszor találkozom közúti veszélyeztetéssel, elsőbbségadás elmulasztásával, és igen, még több szabálytalan bicajossal, de ilyennel még soha. Egyébként az I. kerület Fb-csoportjának adminja megtette a feljelentést, bár nem hiszem, hogy a kékek megtalálják.

(Kuruc.info; forrás: YouTube)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »