Ígéretes titánok az EFOTT-on!

Ígéretes titánok az EFOTT-on!

Nagy fába vágjuk a fejszénket: elhozzuk a legforróbb szerdákat! Négy ingyenes koncerten megmutatjuk, mit tudnak a titánok, egy banda pedig nyáron az EFOTT-on is a húrok közé csap.

Április 13-tól teljesen új időszámítás indul zenei rovatunk, az Ígéretes titánok életében: a virtuális térből átköltözünk a kézzel fogható valóságba. Rendezünk négy ingyenes koncertet a Közgardenben (április 13., május 4. és 25., illetve június 15.), ahol az elmúlt egy évben a rovatunkban feltűnt zenekarok mutatják meg élőben, mit is tudnak.

S hogy fokozzuk a hangulatot és az izgalmakat, összedugtuk a fejünket az EFOTT stábjával, így végül – egy csoport „nagyon okos” emberke árgus szemeitől övezve, akiket elvileg zsűrinek is lehet tekinteni – egy zenekar a Titánok mezében egy jó helyen, egy jó időzónában fellép majd az idén július 12. és 17. között Velencén megrendezendő fesztiválon is.

Mielőtt pedig lelepleznénk, mely csapatok mutatkoznak be nálunk, azt is nagy örömmel jelenthetjük be, hogy a feltörekvő új magyar hangokra ugyancsak figyelő NOWmagazin csapata médiapartnerként száll be a koncertsorozatba, így ott is, tőlük is sok érdekes dolgot olvashattok majd az elkövetkezendő hetek során, amiről természetesen mi is beszámolunk közösségi platformjainkon.

Ugyancsak hatalmas segítségünkre lesz az Év titánja díjunk Klustersnek történő odaítélésekor már nekünk zsűriző Csobánczi Péter, aki a TrashHill Studios mezében ügyködik majd a minél menőbb hangtechnikáért.

Nincs tehát más hátra, mint hogy mindenkit sok szeretettel meghívjunk az április 13-i első, 20 órától kezdődő szerdai koncertünkre, ahol a The Royal Freak Out, a Meteo és a Phineas Gage legénységei indítják a mókát.

További érdekességekért, illetve a koncerteket megelőző hasznos információkért érdemes csatlakozni az esték Facebook-eseményeihez, ahol a közönség is beleszólhat abba, ki menjen majd játszani az EFOTT-ra!

Jupíííí!!! INGYENES Titánok ÉLŐ koncertturné ;) Csatlakozzatok az eseményhez, legyünk minél többen ;) /// Titans’ FREE LIVE concert TOUR ;) JOIN the Revolution ;) w/ Közgarden & EFOTT <3 Posted by Ígéretes Titánok on Tuesday, March 29, 2016

Ha pedig valaki még nem hallotta, a Szabadtéri 4akkordos Performansz Ígéretes titánok rovatindulójával búcsúzunk, amelyhez a szerkesztőségünkben forgattunk egy klipet. Jó szórakozást! Találkozzunk április 13-án, szerdán a Közgardenben. Behopp: 0 Ft! Mindenkit várunk!

További érdekességekért érdemes követni a rovatunk Facebook-, Tumblr- és Instagram-profiljait is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »