Igen, ők megtehetik, mert van elég pénzük: fizetnek, mit a katonatiszt, csak ne legyen náluk betolakodó

Egy svájci falu, amely az egyik leggazdagabb Európában, nem enged Brüsszel és a kormány kötelező betelepítés kvótájának, inkább kifizeti az átszámítva 80 millió forintos összeget az elutasításukért. A 2200 fős településen 300 milliomos él, és pénzel ezt is meg lehet oldani. A SZEGÉNYEBB TELEPÜLÉSEK MEG ÉLVEZZÉK A BETOLAKODÓK ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉT.

Magyar Menedék - Badiny

A svájci kormány 50 ezer menekültkérőt oszt szét a 26 megyében, de Oberwul-Lieli lakosai a szavazáson úgy döntöttek, nem kívánnak együtt élni a kontinensfoglalókkal.

Nem akarjuk itt látni őket, ennyire egyszerű. Egész életünkben keményen dolgoztunk, hogy egy szerethető városban éljünk és nem akarjuk elrontani. Nem tudnának beilleszkedni – mondta egy lakos a Daily Mail megkeresésére.

Andreas Glarner, Oberwil-Lieli polgármester elmondta, nincs köze a rasszizmushoz a döntésüknek.

Nem mondták, hogy a tíz ember Szíriából érkezne, vagy más országokból gazdasági menekültként. Igen, a szíriai bevándorlóknak segíteni kell, de a lakóhelyükhöz közeli táborokban kell ezt tenni. 2016 áprilisában 1748 menedékkérelmet adtak le Svájcban, míg tavaly ilyenkor ugyanez a szám 1376 volt.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »