Igazi Woodstock-hangulat a kolozsvári diáknapok záróbuliján

Igazi Woodstock-hangulat a kolozsvári diáknapok záróbuliján

„Igazi Woodstock-hangulat uralkodott a 23. KMDSZ Diáknapok utolsó estéjén. Sár, izgalom és jó hangulat jellemezte a rendezvénysorozat záróbuliját” – mondta el a Krónika érdeklődésére Buryán Tünde, a Kolozsvári Magyar Diákszövetség sajtóreferense a szerdától vasárnapig tartó diáknapok összegzéseként.

1kmdszbuli_b

A számos színes versenyszámot, sportvetélkedőt, változatos programot felsorakoztató rendezvénysorozat a borús, sokszor esős időjárás ellenére is sikeresnek bizonyult.

„A Halott Pénz zenekar fellépése megkoronázta a hét fáradalmait, és mindenki nagyon jól érezte magát. Nem volt könnyű az 58 csapat, a több mint 2000 résztvevő közül mindenkinek a kedvében járni, de mi, szervezők minden tőlünk tehetőt megtettünk, hogy a diáknapok ezúttal is felejthetetlenek maradjanak” – tette hozzá Buryán Tünde. A sajtóreferens a diákszövetség nevében megköszönte a versenyzőknek, az érdeklődőknek a részvételt.

Az immár hagyományosnak számító programsorozaton elsősorban a közösségi élmény miatt vesznek részt a fiatalok. Az egyik résztvevő lapunknak elmondta, csapatuk úgy érkezett meg a diáknapokra, hogy elosztották a feladatokat, így mindenki olyan programokon vehet részt, amilyenhez kedve van.

„Tulajdonképpen az a vagány a diáknapokban, hogy a buli és a szórakozás mellett a kulturális és sportvetélkedőkön úgy tudunk részt venni, hogy maradandó élménnyel gazdagodunk” – magyarázta. Hozzáfűzte, csapatuk arra törekedett, hogy valamennyi versenyszámban részt vegyen. A vetélkedő első helyezettje a Díp PörPöl, a második a Balls and Dolls, a harmadik helyezett pedig a WARYOU nevű csapat lett.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »