Identitárius Egyetemisták Szövetsége: feladatuk, hogy visszavezessék a liberalizmus által fertőzött ifjúságot a gyökereihez

Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége (Identitesz) a felsőoktatás világában létrejött hallgatói közösség, amely az európai kulturális tradíciók és a nemzettudat védelmében szerveződött.

"Feladatunknak és kötelességünknek tekintjük, hogy visszavezessük a liberalizmus által megfertőzött európai ifjúságot a gyökereinkhez, az európai identitáshoz. A közösségben való önmeghatározáshoz, a heroikus életfelfogáshoz, valamint és nem utolsósorban az etnikai és kulturális önazonosság tudatához" – áll hitvallásukban.

Céljuk nem más, mint egy új szellemi táptalajt jelentő, értékteremtő közösség megalkotása egy új magyar értelmiségnek, mely újra – és lelke minden erejével – nemzetéért él és hal.

Tevékenységük előadások és vitafórumok szervezéséből, publikációk készítéséből, de kirándulásokból, táborozásokból és emblematikus megemlékezésekből is áll. De, amennyiben a szükség úgy kívánja, készek derekasan kiállni értékeik és hallgatóik mellett, akár demonstráció, akár jogi védelem tekintetében is.

A napokban töltötték fel YouTube-csatornájukra az alábbi bemutatkozó videójukat.

A szövetség részletesebb küldetésnyilatkozata honlapjukon olvasható, ide kattintva.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »