Idén március 15-én is a Petőfi-szobornál ünnepel a Jobbik

Idén március 15-én is a Petőfi-szobornál ünnepel a Jobbik

Ebben az évben is a Petőfi-szobornál tartja budapesti központi ünnepségét a Jobbik. A rendezvényen élőzene mellett hagyományőrzők és a párt vezető politikusai is várják azokat, akik méltó módon szeretnének tisztelegni a forradalom és szabadságharc hőseinek emléke előtt.

Az V. kerületi Március 15. téren ezúttal a megszokottnál valamivel korábban, 13:30-kor veszi majd kezdetét az ünnepi program. 13 órától a Devecseri Ifjúsági Fúvószenekar által játszott indulók hívják majd gyülekezőre a résztvevőket.

A rendezvényen beszédet mond Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Dúró Dóra, az Országgyűlés Kulturális és oktatási bizottságának elnöke, Stummer János, a Jobbik budapesti regionális igazgatója és Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere.

Az ünnepi hangulat fennköltségéről a Szkítia együttesViczián Ottó Jászai Mari-díjas színművész; a Fölszállott a páva 2015-ös gyerekkiadásának győztesei, a Haraszti-ikrek; valamint a Nógrádsipeki Hagyományőrző Tüzércsapat gondoskodnak. Utóbbiak a katonai hagyományoknak megfelelően díszlövésekkel emelik majd az megemlékezés fényét.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »