Idegen betolakodó szutykok kukkolják a szaunázó őslakosokat

A stutt­garti für­dő­ben sze­ret­nék a ven­dé­gek, ha a sza­una ré­szért külön kel­lene a jö­vő­ben fi­zetni. Nos, nem azért, mert a saját maguk el­len­sé­geik len­né­nek, hanem azért, mert az or­szágba fris­sen ér­ke­zett idegen betolakodók egész nap a mez­te­len sza­u­ná­zó­kat bá­mul­ják.

Egy Stuttgartban található fürdőben eddig egy belépővel mindent használhattak a vendégek. Így, aki úszás után egy pihentető szaunázásra vágyott, az díjtalanul megtehette azt.

Hírdetés

A fürdő vezetőinek ugyanis feltűnt, hogy egyre több régebbi törzsvendégük panaszkodik arra, hogy fiatal férfiak csak azért váltanak belépőt, hogy a szauna részlegen egész nap bámulhassák a meztelenül szaunázó vendégeket. A fürdőt régóta látogatók úgy vélik, hogy a 2015-ös migránsválság óta figyelhető meg ez a rendkívül zavaró jelenség. A vezetőség azt reméli, hogy a részlegek szétválasztásával visszanyerheti azokat a vendégeiket, akik a kínos incidensek miatt másik fürdőbe kezdtek járni – írja a stuttgarter-nachrichten.de

A Leuze Németország egyik legforgalmasabb fürdője, a maga évenkénti 900 ezer vendégével. A stuttgarti fürdők szövetségének szóvivője elmondta, hogy hallottak az esetről, és 2018 első félévében döntenek majd az ügyben. Legkorábban ekkor dőlhet el, hogy mennyi lehet ezentúl a szaunák használatának díja.

A vendégek állítólag azt sem bánnák, ha mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk, csak hadd szaunázhassanak nyugodtan, nem zavartatva magukat a migránsok fürkésző tekintetétől.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »