Húgyszagú bevándorlótanyát számolnak fel Párizsban – itt érzik jól magukat a négerek

A francia hatóságok péntek reggel megkezdték egy észak-párizsi illegális migránstábor felszámolását, ez már a 26. hasonló művelet a francia fővárosban. A metróhíd alatti táborban eddig 1200-1400, többségében eritreai, szomáliai és afganisztáni férfi élt rossz higiéniai körülmények között. Az AFP francia hírügynökség beszámolója szerint a sátrak és matracok között szemetet sodort a szél, és húgyszag terjengett.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A múlt hétvégén a migránsok összeverekedtek, a hőzöngőket a rendőrség csillapította le. A táborlakókat autóbuszokkal szállítják át Párizs környéki és vidéki fogadóközpontokba. Franciaországban az utóbbi két évben több mint 20 ezer szálláshelyet hoztak létre a migránsoknak, de ez még mindig kevés – jelezte a “menekülteket” segítő csoportok ernyőszervezete, a Francia Koordináció a Menedékjogért (CFDA).

Didier Leschi, a bevándorlás- és integrációügyi francia hivatal igazgatója szerint a táborban olyan emberek laktak, akik “nem akartak menedéket kérni, mert Franciaország csak egy köztes állomás számukra”, míg “mások megkapták a menekültstátust, de nem találnak munkát, és nem tudnak hol lakni”.

mti


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »