Hugh Grant nekiment az ifjabbik Trumpnak

Hugh Grant nekiment az ifjabbik Trumpnak

Rájár mostanában a rúd Donald Trump amerikai elnök legidősebb fiára, az ifjabbik Donald Trumpra. Nem elég, hogy botrányba keveredett, amiért a kampányidőszakban találkozott egy orosz ügyvédnővel, aki kompromittáló információkat ígért neki Hillary Clinton demokrata jelöltről, de most még Hugh Grant is borsot tört az orra alá. A brit színész ugyanis Twitter-bejegyzésben osztott meg egy újra felfedezett képet, amelyen az ifjabb Trump büszkén pózol egyik kezében egy elefánt levágott farkával, a másikban egy késsel. A keresetlen szavakkal ellátott üzenet (legyen elég annyi, hogy a színész által használt szót a negyedik legilletlenebb kifejezésnek választották az Egyesült Királyságban) persze futótűzként terjedt el az interneten, és rövid idő alatt több ezer felhasználó fejezte ki felháborodását.

Pedig a fénykép egyáltalán nem új. Donald Trump Jr. még 2010-ben vadászott Zimbabwéban, és aznap egyébként egy leopárdot meg egy bivalyt is elejtett még. Az állatvédők már a képek első megjelenése után is megtalálták, akkor mindössze annyit nyilatkozott, nincs oka szégyellni magát, szeret vadászni, és szereti a vadhúst. A vadászatot szervező cég is közölte, hogy minden törvényesen történt.

Americans often ask me to define the British word "Wanker". pic.twitter.com/vKxKLhxgHI— Hugh Grant (@HackedOffHugh) 2017. július 11.

  What sort of person could kill this beautiful animal? Trump sons could. pic.twitter.com/A4MLFJILzw— Mia Farrow (@MiaFarrow) 2015. július 29.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »