Hű, ez nagyon meleg! Orbán is Mészáros Lőrinc tengerparti luxusvillájában nyaral?

A „kicsoda Mészáros Lőrinc?” kérdéssorozat is újabb fejezettel bővült – írja közleményében Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A sajtóban megjelent hírek szerint Mészáros Lőrincnek nemcsak Vir, hanem Ugljan szigetén is van egy villája. Ez utóbbi, 2,2 millió eurót érő luxusingatlan azonban nem szerepel az Orbán-kormány alatt rekordgyorsasággal milliárdossá vált gázszerelő vagyonnyilatkozatában. Orbán Viktor szerint a vagyonbevallásnak egyeznie kell a valósággal, aki nem így jár el, az bűncselekményt követ el.

Az ellenzéki párt legvégül nem állít semmit, hanem inkább számtalan kérdést tesz fel: „Meg sem fordul a fejünkben, hogy Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozata hamis lenne, ezért újfent felmerül a kérdés: kicsoda Mészáros Lőrinc? Ha nem az övé a luxusingatlan, akkor kié? Ahogy a hatvanpusztai birtok viszonyai is tisztázatlanok, úgy most a horvátországi luxusingatlan körül is számos kérdőjel merül fel. Vajon Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanja, aki a miniszterelnök luxus vagyontárgyainak vagyonkezelője? Ebben az esetben jön az újabb kérdés: mi a helyzet Orbán Viktor vagyonnyilatkozatával?” – fogalmaz a pártközlemény.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »