Hrojszman szerint Ukrajna akár háromszorosával is növelheti a gazdaságot

Ukrajnának lehetősége van arra, hogy az üzleti környezet miatt duplájával, vagy akár háromszorosával megnövelje a gazdaságot – mondta Volodimir Hrojszman ukrán miniszterelnök a kormány ülésén.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy az 1-3 százalék jó, amikor észlelhető a növekedés. De pontosan tudjuk, hogy két-három százalékos gazdasági növekedést is biztosítani tudunk megfelelő szervezeti rendszer létrehozásával, az ukrán munkahelyekbe és termékekbe befektetni szándékozók számára normális környezet kialakításával”- mondta a kormányfő.

Volodimir Hrojszman hozzátette, hogy az átlagos becslések szerint az ukrán GDP több mint 50 százaléka jelenleg árnyékban van – írja az UNN hírügynökség.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Hrojszman zavartalan fűtési szezonra számítHrojszman elmondta, szerinte mi tette Ukrajnát gyengébbé, az embereket pedig szegényebbéHrojszman: Milliárdos bevételt tett lehetővé a vámreform UkrajnábanRovatok: GazdaságTelepülés: UkrajnaCímkék: Volodimir Hrojszman, Hrojszman-kormány, Ukrajna, ukrajnai hírek, ukrán gazdaság, gazdaságForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »