Hosszú Katinka újra egyre aranyosabb

Hosszú Katinka újra egyre aranyosabb

Ha éhes, nyafog egyet, mint egy kislány, de mókázik is. Bepillantás a színfalak mögé.

Minél elképesztőbb teljesítményeket nyújt a medencében, minél többször kápráztatja el közönségét – és viszont –, annál inkább kibújik az Iron Ladyből az aranyos kislány, a tüneményes Katinka. Nemrég az egész világ megismerhette kisgyerekkori nyilatkozós videóit.

Hírdetés

Most pedig minden nap kínál egy kulisszák mögötti videót a világbajnokság versenynapjai alatt a háromszoros olimpiai bajnok, a harmadik napi összefoglalójában például éhes és nyafogós kislányként kezd, majd lelkesen csacsogósként folytatja az autóban. (Arról most szót sem ejtünk, hogyan vicceskedett tegnap este az újságírókkal a 200 m gyors sikeres középdöntője után…)

– Szeretem úszni a 200 gyorsat, mert nem lehet megmondani, hogy ki fog nyerni – feszeng autója hátsó ülésén Hosszú Katinka a pár perces kocsiút alatt. – Majdhogynem a szám előtt két és fél órával ott vagyunk az uszodában, és majdnem annyi idő még a versenyszám után is, akkor is, ha 2 perc maga a versenyszám. – Tudtuk, hogy nagyon fogjuk élvezni a budapesti vizes világbajnokságot, de a tömeg, az itteni atmoszféra semmihez sem hasonlítható – veszi át a szót az erősen berekedt Shane Tusup. – Rio nagyszerű volt, de ott „csak” elvégeztük a feladatunkat, majd hazajöttünk, és minden ment tovább. Az olimpiai faluban nem voltak velünk a család és a barátok, a vállalat és a gyerekek. Hálás vagyok azért, amit Magyarország adott – érzékenyül el a felvétel végén a kőkemény férj és edző.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »